HTML

Bomba forma 50 felett

Elmúltál 40, talán már ötven is? Úgy érzed leírtak? Fásult és enervált vagy? Szeretnél vátoztatni, szeretnél újra vonzó és kívánatos lenni? Gyere velem egy 24 hetes intenzív programra, amelynek a végén....?! Hogy milyen - bomba nő - leszel csak rajtad múlik!

Hírlevél

Bombaforma MINIHÍREK!

Neved*
E-mail címed*

Friss topikok

Linkblog

Archívum

El vagyunk savasodva!

2008.06.03. 23:14 ildiko58


 
A méregtelenítés másik fontos szegmense a szervezet sav-bázis (pH) egyensúlya.

 Az elsavasodás már népbetegség.

 Életminőségünket romboló betegségeink kb. 80 %-a ún. életmód betegség, azaz mi magunk idézzük elő. Ilyen például az allergia, asztma, magasvérnyomás, nem veleszületett cukorbetegség, köszvény, izületi deformitás, degereráció, számos bőr és kötőszöveti probléma, elhízás, depresszió, stb.

 A helytelen táplálkozással ugyanis nagyon sok méreganyagot viszünk be a szervezetünkbe.  Ennek feldolgozása során sok elsavasodást okozó salakanyag keletkezik.

 

Leginkább savasító ételek: a finomított fehérlisztből készült termékek,  a fehér cukor, és édességek, a túlzott hús és sóbevitel, a szénsavas és cukros italok ( Kevésbé publikált adat: 1 liter kóla közömbösítéséhez 30 kiter tiszta víz szükséges!).

 Erőteljesen savasítja a szervezetet a dohányzás, túlzott kávéfogyasztás, és a sok gyógyszer, antibiotikum.

A táplálkozás mellett növeli az elsavasodást az elektroszmog, a mobiltelefonok, számítógépek, mikrohullámú sütők használata, illetve a mozgásszegény életmód és a tartós stressz.

 
Ellenőrizze rendszeresen szervezete pH értékét!

Egyszerű lakmusz papiros vizeletvizsgálattal, vagy nyálvizsgálattal történik.

 A szervezet savtalanítása túlzott elsavasodás esetén szakember segítsége nélkül nem, vagy nagyon nehezen sikerülhet.

A holnapi bejegyzésben a lúgos és a savasételekról fogok írni. Érdemes őket feljegyezni, mert ha helyesen táplálkozunk és kerüljük a savas ételeket, nagyon sokat teszünk egészségünk megőrzéséért.


Most pedig ne feletkezzünk el a futásról. Huzzátok fel az edzőcipőtöket és irány a zöld, mozgassátok meg berozsdásodott végtagjaitokat. Én is meglehetősen elfáradtam a sok számítógép előtt üléstől. Ma egy picit emelem a napi adagot.

   Bemelegítés

   4 x 2,5 perc futás

   4 x 2,5 perc séta

   Végül egy kis nyújtás.

Mindenkinek nyugodt és pihentető alvást kívánok. Holnap találkozunk.

Szólj hozzá!

Címkék: séta futás bemelegítés ételek egyensúly nyújtás sav bázis elsavasodás savasító népbetegség svtalanítás

A bejegyzés trackback címe:

https://bombaforma.blog.hu/api/trackback/id/tr32502337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása