HTML

Bomba forma 50 felett

Elmúltál 40, talán már ötven is? Úgy érzed leírtak? Fásult és enervált vagy? Szeretnél vátoztatni, szeretnél újra vonzó és kívánatos lenni? Gyere velem egy 24 hetes intenzív programra, amelynek a végén....?! Hogy milyen - bomba nő - leszel csak rajtad múlik!

Hírlevél

Bombaforma MINIHÍREK!

Neved*
E-mail címed*

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Védekezés a veszélyes UV sugárzás ellen

2008.06.23. 23:46 ildiko58

 

A mai bejegyzés kicsit rendhagyó, de úgy gondolom, annyiban mindenképpen illeszkedik a blog témájához, hogy ebben a korban nagyon fontos vigyázni bőrünk állapotára, ezért szeretnék bemutatni egy olyan testápolót amely nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem.

 UV sugárzás ellen a leghatásosabb védekezés a Solaris D.N.

 Napok óta UV-riadóról hallhatunk minden híradásban. Amennyiben az UV-B sugárzás túllépi a 7,5 erősséget, a meteorológusok már riadót fújnak. Hazánkban napok óta ez az érték 8 felett van. Egy fehér bőrű ember 15 perc alatt leéghet a napon. A riasztásra azért van szükség, mert sajnos az emberek nem veszik komolyan, hiába hallanak róla nap mint nap. Az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt a bőrdaganatosok száma.

Hazánkban évente mintegy 1000-1400 új esetet regisztrálnak, azaz százezer lakosra 10-14 új melanómás jut.

A káros sugarak a bőr DNS-ét roncsolják.

Az UV-A sugarak a bőr túlzott öregedéséért leginkább felelnek, és bőrrákot is kiválthatnak. Fontos kiemelni, hogy a bőr nem felejt: az élet során kapott UV sugarak hatása összegződik. A késői daganatkeltés szempontjából a legnagyobb rizikót a gyermekkorban elszenvedett napégések jelentik

A fényvédő krémek nem nyújtanak 100 %-os védelmet. Ezek a krémek nem arra valók, hogy leégés nélkül szép egyenletesen lebarnuljunk. A benne lévő anyagok pedig sok esetben allergiát váltanak ki.

 

A megoldás Dr, Nona Kuchina kutató-orvos találmánya a Solaris D.N. regeneráló testápoló.

 

 A Solaris D.N testápoló megelőző szerként hat a káros hatásokkal szemben. Véd a nap által okozott leégéssel szemben és segít a sugárkezeléstől kialakult problémák gyógyításában.


Hatóanyagok:

Aloe Vera kivonat, jojóba olaj, feketeáfonya kivonat, kakukkfű-olaj, rozmaringolaj, juharfa kivonat, cukornád kivonat, narancsoalj, E vitamin, bioorganikus ásványi komplexum (BOMC)


Hatásai:

- bőrsérülést megelőző szer különféle sugárzás esetén

- megnyugtatja a bőrt napozás vagy szolárium használata után

- megújítja a bőrt égási sérülések után

- regenerálja a károsodott bőrt

- segít sebhelyek begyógyításában

- megszünteti a viszketést leégés esetén

- halványítja a pigmentfoltokat

- gyulladáscsökkentő

- segít a fagyás kezelésében


Felhasználás:

Vigyen fel vékony réteget a tiszta és nedves bőrre vagy a károsodott részre, és finoman kenje el. Használja naponta (most többször is!)

 

 Solaris D.N testápoló nélkül ne induljon el nyaralni, de most ebben a vestélyes időben még a lakásból se lépjen ki Solaris D.N. testápoló nélkül!

 

Nincs párja, ajánlom, próbálja ki!

 

 

 

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bombaforma.blog.hu/api/trackback/id/tr54536160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jeti-peti 2009.02.03. 13:13:29

Szia

Szintén a napozáshoz és a szoláriumozáshoz ajánlják a Juvamine napozó vitamint, bár szerintem legjobb ha vitamint is szed az ember, és krémet is használ.

wellcare-club.hu/index.php?productID=3
süti beállítások módosítása