HTML

Bomba forma 50 felett

Elmúltál 40, talán már ötven is? Úgy érzed leírtak? Fásult és enervált vagy? Szeretnél vátoztatni, szeretnél újra vonzó és kívánatos lenni? Gyere velem egy 24 hetes intenzív programra, amelynek a végén....?! Hogy milyen - bomba nő - leszel csak rajtad múlik!

Hírlevél

Bombaforma MINIHÍREK!

Neved*
E-mail címed*

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Hogyan hozd magad bomba formába?

2008.05.29. 23:22 ildiko58


                                      Hogyan hozd magad bomba formába?

 

 
A mai nap röviden összefoglalom, hogy milyen témák fognak szerepelni a 24 hét programjában, azaz mit fogok csinálni.

 
Méregtelenítés: az én módszerem Török Szilveszter professzor úr útmutatása alapján történik. Ez egy meglehetősen kemény és embert próbáló tisztítókúra, de aki velem együtt végigcsinálja, az garantált, hogy megszabadul a szervezetét terhelő méreganyagoktól.

Természetesen „lájtosabb” próbálkozásokról, módszerekről is fogok írni. A lényeg az, hogy valamilyen módon igyekezz megszabadulni a sejtjeidet pusztító mérgektől.

 
Lúgosítás:
itt szerepelni fognak azok az élelmiszerek, amelyek hozzásegítik a szervezet bázikus kémhatásának kialakítását, illetve figyelmeztetésként szerepelnek azok az anyagok, amelyeket kerülni kell, mert elsavasítják a szervezetet.

 Étkezés: ez egy sarkalatos pontja a 24 hét programjának. Én minden körülmények között a fokozatosság elvét vallom, ezért semmilyen drasztikus fogyókúrával nem fogsz találkozni, sőt ragaszkodom a finom, változatos ételekhez, és az édességet sem fogom száműzni.

  Az 50 évem alatt rájöttem, hogy a szervezet sanyargatása megbosszúlja magát.

 Nem beszélve azokról a mennyei ízekről, amelyeket a magyar konyha biztosít számunkra. Természetesen más nemzetek ízeit is megismerjük és megkóstoljuk. Ígérem Neked, hogy nem csak Te, de a családod is megnyalja utána mind a 10 ujját. Hízni viszont nem fog senki, ha betartja az apró trükköket. (ezekről majd később!)

 Sport és mozgás: Teljes szabadság minden résztvevőnek, de valamit kötelező minimum heti 3 alkalommal végezni. Én a futást, az otthoni tornát és az úszást választottam. Ezekről is pontos eligazítást fog kapni minden követőm.

 Arc- és testápolás: nők lévén e nélkül nincs bomba forma. A ráncokat, a petyhüdt bőrt, a narancsbőrt el kell tüntetni. Az én célom mínusz 10 év. Most lehet hogy mosolyogsz, vagy csóválod a fejed és azt gondolod, hogy ez a nő álmokat kerget és akkor még finom voltam . Lehet hogy lesz aki hibbantnak tart. Azoknak, akik nem hiszik el, azoknak így blogon keresztül fogadást ajánlok, hogy megcsinálom.

 Relaxálás és masszázs: a kiegyensúlyozottsághoz, harmóniához, újra töltődéshez elengedhetetlen.

Holnap kapsz egy iránymutatást, de nevezhetném órarendnek is arról, hogy ezek a tevékenységek hogy illeszkednek a 24 hétbe.

Most pedig búcsúzom minden kedves olvasómtól, mert ismét veszem a futócipőt és megyek lefutni a napi adagot:

- 5 perc bemelegítés

- 4 x 2 perc futás

- két futás között 2 perc séta

Követőimnek kellemes pulzusszám emelkedés és adrenalin növekedést kívánok!

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: sport méregtelenítés arcápolás futás lúgosítás adrenalin masszázs mozgás étkezés testápolás relaxálás

A bejegyzés trackback címe:

https://bombaforma.blog.hu/api/trackback/id/tr50494273

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása