HTML

Bomba forma 50 felett

Elmúltál 40, talán már ötven is? Úgy érzed leírtak? Fásult és enervált vagy? Szeretnél vátoztatni, szeretnél újra vonzó és kívánatos lenni? Gyere velem egy 24 hetes intenzív programra, amelynek a végén....?! Hogy milyen - bomba nő - leszel csak rajtad múlik!

Hírlevél

Bombaforma MINIHÍREK!

Neved*
E-mail címed*

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Kezdődik a nagytakarítás

2008.06.11. 00:46 ildiko58

 

                                  Kezdődik a nagytakarítás

 

Ez a szép a 24. hetes programban, hogy szabad vele időnként egy picit csúszni és attól még nem dől össze a világ. Az elmúlt hetem nagyon zsúfolt volt, ahogy mondani szokás még meghalni sem volt időm.

 Egy nagyszabású konferencia házigazdája volt Magyarország és én voltam a szervezője. A finisben sajnos hanyagolnom kellett a blog írást. Most azonban teljes erőbedobással folytatom.

Az indulás nem piskóta, kezdődik a teljes belső nagytakarítás. Ezt én a beöntéssel kezdem, amelyet Prof. Dr. Török Szilveszter útmutatásai alapján végzek. Akinek van bátorsága és elszánta magát a teljes testméregtelenítést megcsinálni, annak javaslom, hogy a következő linken töltse le a professzor kiskönyvét. (http://www.eselyhaza.hu/files/5_szervezet-meregtelenites.pdf)

 Én csak összefoglalóan fogok róla írni elsősorban saját tapasztalataimat megosztva az olvasókkal.

 Nos, akkor kezdjünk bele a nagy atrakcióba.

 Mi szükséges hozzá?

Vegyünk egy tartályos beöntő készüléket a gyógyszertárban. Ára kb. 1700 Ft. 1,5-2 liter felforralt, majd langyosra visszahűtött vizet öntsük a tartályba. Tegyünk bele 2-3 evőkanál citromot, almaecetet (én Holt-tengeri sót, szájvizet és OxyMaxot használok).

 Ezután be kell vezetni a csövet 5-6 cm mélyre a végbélbe, az izmokat ellazítani és kb. 2-3 perc alatt bemegy a teljes vízmennyiség. Ezután járkálni kell,a hasat maszírozni, a beleket lötyögtetni. A végeredmény elég megdöbbentő lesz.

 A beöntés menete:   1. héten minden nap 5-7 óra között a vastagbél órájában.

                                   2. héten minden második nap

                                   3. héten minden 3. napon és

                                   4. héten minden 4. napon.

 A végeredmény minden képzeletet felülmúl. Aki sokalja, de szeretné kipróbálni az több nap szünettel próbálkozzon. Heti 2-3 alkalommal is nagyon szép eredményt lehet elérni.

Legközelebb azoknak, akik nem merik a beöntést megcsinálni, pár tisztítási alternatívát fogok ajánlani.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: török méregtelenítés szilveszter alternatíva citrom dr. nagytakarítás szájvíz almaecet beöntés prof. testméregtelenítés holt engeri oxymax belek tisztítási

A bejegyzés trackback címe:

https://bombaforma.blog.hu/api/trackback/id/tr78514013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása