HTML

Bomba forma 50 felett

Elmúltál 40, talán már ötven is? Úgy érzed leírtak? Fásult és enervált vagy? Szeretnél vátoztatni, szeretnél újra vonzó és kívánatos lenni? Gyere velem egy 24 hetes intenzív programra, amelynek a végén....?! Hogy milyen - bomba nő - leszel csak rajtad múlik!

Hírlevél

Bombaforma MINIHÍREK!

Neved*
E-mail címed*

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Alapvető dolgok, amiket meg kell tenned!

2008.05.28. 01:11 ildiko58

                                   Alapvető dolgok, amiket meg kell tenned!

 

 

1. Mint egy jól működő MLM rendszerben, másolj engem! Ez alatt azt értem, hogy az alapvető dolgokat mindenképpen tartsd be, azaz legyen egységes és következetes elképzelésed arról, hogy az elkövetkező 24 hétben követsz engem. Tervezd meg a mindennapokat.

 

2. Alapvető dolgok, amiket el kell hagynod, illetve le kell cserélned, ezek a következők:

 

- cseréld le a konyhasót finomítatlan tengeri sóra. Én gyógyszertári NaCl veszek és használok. Lehet használni szója szószokat, ezek csak 2 % sót tartalmaznak, de só ízhatásuk 100 %. Mindent teljesen sótlanul kell elkészíteni és a már kész ételeket kell ezekkel a sópótlókkal fogyaszthatóvá tenni. (A só a legveszélyesebb érméreg, legjobban keményíti az ereket, károsítja a szívet és a vesét is.)

 

- cseréld le a finomlisztet teljes kiörlésű tönkölylisztre. Használhatsz barna rizslisztet, rozslisztet, hajdinalisztet, köleslisztet, árpalisztet.

 

- cukor helyett használj Stiviát, nádcukrot, gyümölcscukrot vagy mézet.

 

- dobj ki minden haszontalan rágcsálnivalót (cukorka, csoki, keksz, chips, zacskós leves, sózott mogyoró stb.)

 

3. Igyál kellő mennyiségű vizet egész nap (2,5 – 3 liter)  továbbá fogyaszthatsz kalóriamentes italokat, a tea számos fajtájából válogathatsz. Ehhez is menetközben kapsz egy kis segítséget. Ha van víztisztító készüléked az jó, ha nincs szerezz be. Később ehhez is adok tippeket. Addig használj pi-vizet. Keresd meg a lakhelyedhez legközelebbi bio- vagy reform élelmiszer boltot, ott biztosan be tudod szerezni. Jó még a kereskedelemben kapható főző desztillált víz is. Klóros vizet semmi esetre se vigyél be a szervezetedbe! Hólyag-,vastagbél-, vese- és végbélproblémákat (rákot) is okozhat!

4. Alaposabban nézzük meg a „zsírmentes” termékeket. Noha ezek valóban nem tartalmaznak zsírt, ám tele lehetnek cukorral, amely zsír formájában rakódik le a testünkön. Olajok közül a hidegen sajtolt olivaolajat  használd! Kerüld a margarinokat, mert a hidrogénezett növényi olajok sok problémát okoznak (hasnyálmirigy, epe, erek stb.)

5. Lehetőleg lefekvés előtt már ne egyél semmit!

6. Ha nagyon éhesnek érzed magad, igyál meg 1-2 pohár vizet, hátha nem is éhes vagy, hanem csak szomjaznak a sejtjeid.

7. Ne válj a mérlegelés rabjává, a mérleg ugyanis nem mindig mér pontosan. Mindemellett, az is előfordulhat, hogy nem is veszítettél a tömegedből, hanem a zsír izomra cserélődött, így pedig csak a centik fogynak.

8. Ne evéssel harcolj a stressz ellen! Egy cukorka elmajszolása helyett inkább lapozz bele egy jó könyvbe, hallgassd meg a kedvenc zenédet, vagy hívd fel egy barátodat, barátnődet..

9. Sétálj naponta annyit, amennyi csak lehetséges! Helyezz egy plusz akadályt a célod és magad közé; például használd a lépcsőt lift helyett, telefonálás közben is sétálhatsz le és fel.

10. Tartalmazzon több gyümölcsöt és zöldséget az étrended. Az elfogyasztott plusz zöldséggel és gyümölccsel nem tudod túlenni magad, és a bevitt zsírmennyiség szempontjából is kedvező. Mindig a szezonális gyümölcsöket fogyaszd. Most van az egyik kedvencem az földieper. A főzésnél-sütésnél pompás recepteket fogok megosztani veled. A nyers zöldségsalátákat frissen fogyaszd és indengez tegyél egy-egy kanál olivaolajat!

11. Kevés alkoholt igyál! A szeszesitalok kalóriatartalma magas, tápanyagnak meg nagyon is híján vannak. Azért esténként egy-egy pohárka finom bor mindenképpen megengedett, sőt javasolt is. Ha másért nem a világot mindenképpen szebbnek fogod látni.

12. Növeld a bevitt rost mennyiségét! A rostban gazdag étrend nem csak azért jó, mert csökkenti az étvágyat, hanem megelőző hatással bír a rák kialakulásában, különösen a vastagbélrák esetében.

14. Ne fukarkodj a fehérjével. (én a növényi fehérjére szavazok, ezért minden nap fogyasztok algát.) A protein laktat, segít az izomzat védelmében, és zsírégetésre buzdítja a testet.

15. Fűszerezz! Nemcsak az ételnek ad jó ízt, hanem segít az éhségérzet megszűntetésében is.

16. Ne száműzd kedvenc ételeidet! Ha mellőzöd kedvelt fogásaidat, csalódottnak érezheted magad. Csupán a mennyiséget mérsékeld.

17. Minden héten iktass be egy böjti napot, amikor csak vizet, teát, facsart gyümölcslevet, zöldséglevet és idény zöldséget és gyümölcsöt fogyasztasz. Istenien fogod érezni magad!

18. Este adj magadnak egy kis időt ellazulásra, relaxálásra.

19. Végezetül a mozgást semmilyen körülmények között ne hagyd el, mert:

„ A mozgás minden gyógyszert pótol, de még nem találtak fel olyan gyógyszert, amely a mozgást pótolná.”

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://bombaforma.blog.hu/api/trackback/id/tr6491134

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Hasznos Oldalak Víztisztító Témában 2009.12.06. 23:48:13

Cellulit ellen- idejében - Vitaminok, étrendkiegészítők, víztisztító Kérdések és válaszok az Aquarion víztisztítóról - Vitaminok... Víztisztító vásárlás 2 lépésben - Élet Szegeden Ionizált víz, lúgos víz : ház...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása