HTML

Bomba forma 50 felett

Elmúltál 40, talán már ötven is? Úgy érzed leírtak? Fásult és enervált vagy? Szeretnél vátoztatni, szeretnél újra vonzó és kívánatos lenni? Gyere velem egy 24 hetes intenzív programra, amelynek a végén....?! Hogy milyen - bomba nő - leszel csak rajtad múlik!

Hírlevél

Bombaforma MINIHÍREK!

Neved*
E-mail címed*

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Egyéb méregtelenítési lehetőségek

2008.06.11. 23:00 ildiko58

 

A szervezetünkben évente legalább 7-8 kg méreganyag halmozódik fel. Ezeket a méreganyagokat a táplálkozásunkkal, a szennyezett levegővel, a kipufogógázokkal, rovarirtókkal, a vegyipari, háztartási és kozmetikai készítményekkel, a nem kellően tisztított vízzel visszük be a szervezetünkbe. Az élelmiszeripar horrorizál a táplálékok jobb eladhatósága miatt íz- és színfokozókkal, aromákkal, emulgálószerekkel, állományjavítókkal, mesterséges édesítőkkel. Természetesen nem minden E-számtól kell megijedni, de jó tisztába lenni a legártalmasabbakkal. Ezeket a felhalmozott méreganyagokat fontos, hogy minél hamarabb kivezessük a szervezetünkből, ha nem akarjuk idejekorán megtapasztalni azokat a problémákat (fájdalmakat, betegségeket, krónikus zavarokat), amelyeket a felhalmozódott méreganyagok okoznak. Kiválasztószerveinkre ugyanis túlzott terhelés nehezedik és képtelenek a feladattal tökéletesen megbírkózni. A növekvő számú máj- és vesebetegségek, tüdő, bél és bőrproblémák is ezt támasztják alá.

 
 Adjuk ezért meg méregtelenítő szerveinknek a kellő segítséget.

 
Ahogyan korábbi blogbejegyzésekben is említettem a teljesség igénye nélkül pár mondatban ajánlok méregtelenítési módszereket. Ki-ki szabadon választhat kedve szerint, de feltétlenül válasszon valamilyen módszert. Az eredmény frenetikus lesz, de természetesen kitartással kell végezni.

 
Léböjtkúra a legnépszerűbb méregtelenítő kúra. A nagy mennyiségű folyadékbevitel feloldja és kimossa, a ballasztanyagok bevitele pedig szinte kisöpri a méreganyagokat a szervezetből. Ezek hatása erősíthető méregtelenítő gyógyteák fogyasztásával. Ilyen gyógyteák például a csalán, borsmenta, édeskömény, zöldtea. Léböjt során előfordulhat hasmenés, fejfájás, bőrkiütés. Ezek a tünetek együtt járhatnak a méreganyagok távozásával. A kúrát ilyen esetben se hagyjuk abba! Igyunk minél több folyadékot és a kellemetlen tünetek 2-3 nap alatt elmúlnak.

 AQUA DETOX  készülékkel lábon keresztüli méregtelenítés. Ez a módszer a bőrön keresztül méregtelenít meleg lábfürdő formájában. Oszmózis útján távoznak a szervezetből a testidegen anyagok. A kezelést szakember felügyelete mellett ajánlatos végezni. A piacon nagyon sok hamis készüléket lehet kapni, illetve sok helyen ilyennel dolgoznak. Javaslom, hogy alapos utánjárás után válasszák ki azt a helyet, ahol résztvesznek ilyen kezelésen és kérjék el a készülék orvosi műszer igazoló tanúsítványát és forgalomba hozatali engedélyét.

 Szaunázással az izzadás révén a bőrön át is távoznak a méreganyagok. Az izzadás természetes módon méregteleníti a szervezetet: kitágítja a pórusokat és a bőr valóságos mélytisztítása történik.


 
Infraszauna:
az infrahő csak a testet melegíti fel és mélyen,kb. 5 cm-re hatol a bőr alá, javítva ezzel rugalmasságát. Egy 30 perces kezelés kb. 900 kalória vesztéssel jár, amely 1 óra futással ér fel. Emellett kiürülnek a szervezetből a felhalmozódott nehézfémek.


Masszázs fokozza a nyirokkeringést, ezáltal serkentve kiválasztó  szervrendszerünket. Például mézmasszázs cellulitmasszázs, száraz kefemasszázs.

 

Méregtelenítő sófürdő: kellemes, élvezetés és nem mellékesen olcsó . Egy 30 perces 37 celsius fokos sófürdő 3 napos böjtkúrának felel meg. A koncentráció minimum 1 %-os legyen. Legjobb a Holt-tengeri sófürdő. Normál tengeri sóból egy kád fürdővízhez 1 kg sót használjunk. Miután elkészítettük a fürdővizet, 20-30 percig lazítsunk, hallgathatunk közben kellemes relaxáló zenét. A fürdő végén csak óvatos mozdulatokkal itasuk fel a testünkről a vizet, a többit hagyjuk megszáradni, majd ha tehetjük pihenjünk fél órát. A sófürdő salaktalanító hatása újhold idején a leghatékonyabb.

Kontúrfáslizás: ezzel a módszerrel onnan fogyunk le, ahonnan akarunk, valamint a narancsbőr kezelésére is kiválóan alkalmas. A körfogatcsökkenés mellett méregtelenítés, salaktalanítás történik, így a bőr látványosan kisimul, és feszessé válik.

Mélytengeri (vagy kénes) ősiszappakolás: egy teljesen természetes kezelés, a vendég testét iszappal, több rétegben bekenjük. A méreganyagok az iszap hatására kiszívódnak a pórusokon, a lágy kötőszövet összenyomódik, a zsírsejtek tömörödnek és a bőr visszanyeri elasztikusságát. Az iszap rendkívül gazdag ásványanyagokban, melyek a kinyílt borpórusukon át bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe. A méregtelenítés következtében simább és szilárdabb izomalap jön létre.

 

Bármilyen komolyabb egészségügyi probléma esetén méregtelenítés előtt konzultáljunk szakorvossal!

 

Szólj hozzá!

Címkék: száraz méregtelenítés méregtelenítő kezelés masszázs aqua szauna anyagok gyógyteák infraszauna léböjtkúra detox kontúrfáslizás sófürdő böjtkúra mézmasszázs cellulitmasszázs kefemasszázs oszmózis testidegen

A bejegyzés trackback címe:

https://bombaforma.blog.hu/api/trackback/id/tr73515616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása