HTML

Bomba forma 50 felett

Elmúltál 40, talán már ötven is? Úgy érzed leírtak? Fásult és enervált vagy? Szeretnél vátoztatni, szeretnél újra vonzó és kívánatos lenni? Gyere velem egy 24 hetes intenzív programra, amelynek a végén....?! Hogy milyen - bomba nő - leszel csak rajtad múlik!

Hírlevél

Bombaforma MINIHÍREK!

Neved*
E-mail címed*

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Bomba forma 50 felett - 24 hét alatt

2008.05.26. 12:56 ildiko58

                                      Miért íródik ez a blog?
 
 
 
 

Már több mint fél éve érlelődik bennem az a gondolat, hogy nem csak internetes, telefonos tanácsadással, hanem személyes példán keresztül segítsek azoknak a korombeli hölgyeknek, akik bizony érzik, hogy nincs tovább. Azoknak, akik szép és egészséges középkort szeretnének maguknak, úgy hogy mellette akár észbontóan vonzók is képesek lenni az ő korukban.

 

Ez egy nagy kihívás.

 

Sokkal több, mint egy divatos fogyókúra, egy kis megváltozott táplálkozás. Hogy gyorsan elszaladok a kozmetikushoz egy tatarozásra, hátha 10 évvel megfiatalodom, a fodrászommal valami észbontó frizurát vágatok és valamelyik felkapott plázában vásárolunk magunknak egy dögös rucit, amellyel korosztályunkat megbotránkoztatjuk, a fiatalokból pedig szánalmas mosolyt váltunk ki.

 

Fontosnak tartom, hogy barátkozzunk meg az évek múlásával, de ez nem jelenti azt, hogy idő előtt hanyagoljuk el magunkat, és addig amíg az otthonunkat csinosítjuk szépítjük, rendszeresen nagytakarítjuk, a kocsinkat csillogóra mossuk, vagy mosatjuk, addig saját testünkkel és lelkünkkel igencsak mostohán bánunk.

 

A szervezetünk 120 évre van hitelesítve. Így egy 60 éves ember fiatal középkorú élete teljében. Ehhez képest már 40 éves kor fölött elkezdődnek a nyavalyák. A 40-50 éves nőket mindenhol leírják.

 
 

Kedves nőtársaim, kérdezem, mindent megteszünk azért, hogy ez ne így legyen. Én őszintén a szivemre teszem a kezem és azt mondom, hogy bizony van még mit javítani.

 
 

Nos ezért indul el ez a 24 hét, és én leszek a kísérleti nyúl.

 

Napról napra végig kísérhetitek, hogy hogyan lehet visszanyerni a vonzó külsőt, hogyan lehet megszabadulni a felesleges zsírpárnáktól úgy, hogy nem szenvedek a fogyókúra gyötrelmeitől, sőt igazi kulináris élvezetet mutatok be Nektek.

 

Láthatjátok, hogy a sport és testmozgás sem lesz szenvedés, hanem igazi boldogsághormonokat szabadít fel és mellesleg a bőröm ismét feszes, izmos és rugalmas lesz. A boltban ismét örömmel válogatok a 36-os méretek között. (Ez most sajnos már 40-es).

 

 Alig várom, hogy ismét lapos és feszes hasam legyen a strandon a fürdőruha és a bikini alatt, és bátran merjek újatlan pólót venni, mert nem lötyög a bőröm, hanem újra feszes és izmos.

 
 
FONTOS!!!
 

A rendszeresség kialakulásáig az első 2-3 hét kicsit komolyabb odafigyelést igényel, de biztosan megbirkózom vele és azok is akik kedvet kapnak és követnek engem.

 

Azoknak megígérem, hogy életük egyik legjobb vállalkozásába kezdenek bele.

 

Garantáltan 10 évet fognak fiatalodni – szépek és egészségesek lesznek- és nagyon jól fogják érezni magukat a bőrükben.

 

Kedves Hölgytársaim, negyvenesek, ötvenesek, szeretettel várlak Benneteket 24 héten át.

 
 

Szólj hozzá!

Címkék: szép fogyókúra kihívás külső egészséges vonzó fiatalodás középkorú

A bejegyzés trackback címe:

https://bombaforma.blog.hu/api/trackback/id/tr28488064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása